perjantai 6. syyskuuta 2013

Tietokoneongelmia...

Mulla on siis tietokone temppuillut parisen viikkoa eikä ole suostunut ottamaan vastaan kuvia mun kamerasta, siksi on blogissakin ollut tosi hiljaista. Tosin ei ole käsityötkään oikein edistyneet, niin ole ole ihmeitä kuvattavana. Tänään loppui mun 10 päivän työputki ja aika rankkaa oli, etenkin kun tein ensin yövuorot ja sitten vaihdoin vapaapäivälle töitä ja siitä siis jatkoin tämän viikon työt samaan syssyyn. Tänään ei kyllä tarvitse kauaa unta houkutella. Mutta se, miksi olen vimmatusti halunnut tulla blogiani päivittämään, selviää seuraavasta kuvasta (koska kuvattomat postaukset on melko tylsiä, en ole tätäkään asiaa siis aiemmin voinut julkaista)

Eli kuvassahan on tietenkin miun saama kortti sny-pariltani. Kiitos, sain sen jo viime viikolla mutta postaus on kameran takia tosiaan jäänyt.Kortti on saapunut minulle korvesta...eli siis mistä lienee...ja kuten snyni kirjoitti, saas nähdä mitä syksy tuopi tullessaan, pulleita pakettaja, iloa ja yllätyksiä. Niitä odotellessa...olo on kuin lapsella jouluna, jälleen kerran. 

Kuvassa pilkistelee myös miun nykyinen käsityö, eli koukun kanssa yhteielo jatkuu vielä. Ei ole tullut neulottua mitään oikein koko kesänä, milloinkahan miuhun mahtaa iskeä se oikea neuloosi?

                                                               Syysterveisin 

                                                                 Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Älä hyvä ystävä vedä itseäsi "piippuun", ei kukaan jaksa tuollaista työtahtia. Ja sinulla on vielä kotona toinen ja tärkeämpi työ ♥

  Minä elän nyt toivossa, että sinä jäitkin kiinni "koukkuun", ja puikot saavat pölyyntyä kaapissa :)

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Voi sinua! Elä hyvä immeinen ihtees työllä tapa!! Jaa-a että missäkö on korpi ;) No, korpi on syvällä metsän keskellä. Niin syvällä, että täällä asuu peikkoja ja menninkäisiä, tonttuja ja torveloita =)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on haaste blogissani! ;)

  VastaaPoista