keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Paljastuspaketti ja jouluneulomuksia

Eilein posti toi minulle sny-parini jo vihjaaman paljastuspaketin, viimeisen välimuistamisen muodossa. Harmillista, että joulukuun paketti on vielä matkalla, mutta onneksi se on sentään kai tallessa tuolla lähipostissa. Vähän jo ennätti sydämen kohdalla tuntua muljahduksia, kun mietin, minne pakettini on mahtanut hukkua tuhansien muiden joulupakettien joukossa?

Mutta se välimuistaminen. Jälleen aivan ihana ja meidän perheelle sopiva. Kirja (ehkäpä pikkuväelle) Koiramäen joulukirkko ja tätä ajattelin lueskella pukkia odotellessa aattoiltana. Ja sitten kirja miulle - villasukkavoimaa ja pikavilkaisulla on just niin miun kirja. Tätä tulee varmaan selailtua usein sängyssä, juuri ennen nukahtamista. Kirjan kuvat ja mietelauseet ovat sellaisia, mihin on mikä tahansa päivä hyvä lopettaa. Ja lisäksi paketissa oli Joulun tunnelmaa, kauneimmat joululaulut cd. Tämän Joulun alla olenkin kuunnellut tosi vähän joululauluja, ehkäpä vain kerran tai pari ja tässä levyllä oli useampikin miun lempikappaleista.

Kiitos sny-parini Eija, reppanainen Pesän reunalla - blogista. Olet ilahduttanut minua niin monin eri tavoin tämän syksyn aikana ja kuten jo blogissasi kävin kirjoittamassa, tuottavat lähettämäsi langat minulle iloa pitkälle kevääseen, sillä kaikenlaisen muun kiireen keskellä on omat neulomukset jääneet tekemättä. Nyt kun saan viimeiset joulujutut tehtyä, ajattelin keskittyä tekemään jotain ihan miulle itselleni.

Ja tässäpäs vielä kuva miun paketista:


Tänään puikoilta putosi kahdet villasukat ja molemmat sain pääteltyä heti. Ensimmäiset tulevat Elinan opettajalle, hänen jalan koko on vähän epävarma, mutta nämä sukat ovat kokoa 43. Lankana 7 veljestä tumma harmaa, vihreä ja sininen. Langan kulutus 166 grammaa.Ja toisena äitini tilaamat sukat siskoni miehelle. Nämä ovat kokoa 42. Lankana 7 veljestä tumma harmaa ja sinisävyinen nostalgia, kuva valitettavan tummasävyinen. Langanmenekki 134 grammaa.                                                    Eipä ole enää montaa yötä jouluun!


                                                              Kiitos kun kävit :)

                              

                                                                Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Kylläpä meinasi minuakin alkaa ahdistamaan, että mitä sille paketille on tapahtunut- ja just nyt kun JJFI-koodi oli hukassa. No, onneksi miun ukko löysi anopin jemmasta sen pakettikoodin <3 sulle on kyllä ollut helppo ja mukava keksiä paketteja, koska tunnut jotenkin samanhenkiselle =) ja kun olen tiennyt sinun elävän stressaavia aikoja niin on tuntunut entistäkin tärkeämmälle ilahduttaa sinua! Hyvää joulunalusaikaa sinulle ja pikkutontuille <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut. Mauri Kunnas kirjoitti tuon Koiramäen joulukirkon tukeakseen Tyrvään Pyhän Olavin kirkon korjaus- ja jälleenrakennustöitä tuhopolton jäljiltä. Ihana paikka, kannattaa käydä, mutta mieluusti kesällä. Olen tuolla kirkossa palellut aika pahasti kun teimme sinne työpaikan retken. Joulukirkkoonhan sinne pääsee vieläkin. Hyvää ja tunnelmallista joulun aikaa Anne-Mari!

  VastaaPoista
 3. Hei Sny:ni!
  Erittäin ISO KIITOS joulukuisesta paketistani ja muutenkin koko SNY-kierrokselta!! Aivan mahtavia paketit... sukkaa on tuloillaan, mutta on monta työtä kesken eräisenä pöydällä joita pikkuhiljaa pistän vain eteenpäin että jossain vaiheessa saan blogiin.

  VastaaPoista