sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sny välimuistaminen ja kiireiset joulunaluspäivät


Sain tuossa muutama päivä sitten pienen paketin postilaatikkooni. Sisältöä mietin, kun lähettäjän näin enkä kyllä millään osannut arvata millaista vatsanlämmittäjää posti minulle kiikutti. Ihanainen snyni lähtetti minulle  hirvisäilykettä ja herkullisen kuuloisen ohjeen lihapiirakkaan. Tätä ajattelin kokeilla ensi viikonloppuna, kun olen yövuoroissa ja lapset ovat isällään. Ja niin ,ei me olla kasvissyöjiä. Kaunis kiitos snyni, ihana välimuistaminen jälleen kerran. Tällä kierroksella minun parini on kyllä ollut aivan loistava, täytyy sanoa, että todella haikein mielin luovun tästä salaisesta ystävästäni, kuka sitten mahdatkaan olla.


Monessa blogissa on saanut jo ihastella pukinpaketteihin käärittäviä käsitöitä. Miun lahjomukset on kyllä vielä pahasti kesken, mutta kova on yritys, jospa tästäkin kasasta suurin osa ehtisi valmiiksi ennen aattoa. Onhan tässä vielä viikko aikaa.

Ja sitten vielä jaa teidän kanssanne muutamia otoksia meidän perheen joulunodotuksesta. Toivottelen niiden myötä kaikille lukijoilleni ja kävijöille oikein tunnelmallista ja rauhaisaa joulunodotusta.
     

                                                                Kiitos kun kävit!
                                                                 Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Kyllähän sinä noista varmaan jonkun ehdit valmiiksi saada. Mutta muista pitää huolta lasten lisäksi myös itsestäsi. Älä väsytä tässä ennen joulua itseäsi, niin että olet sitten jouluna ihan "sippi" !
  Oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa ♥

  ps. älä siitä huolta kanna ettet ehdi toisten blogeissä käydä. On sinulla kädet täynnä työtä ilmankin !

  VastaaPoista
 2. Kiva, että säilykepurkki oli mieluisa =) piirakka on aika täyttävää, mutta hyvää. Oikeaa talvipäivän syötävää- vaikka on sitä meillä leivottu kesäaikaankin. Tänään lähtee viimeinen välimuistaminen paljastavan postikortin kera taivaltamaan sinua kohti <3 toivoakseni olet saanut jo joulukuun sny-paketin? Anoppi laittoi kauppakassissa olleen pakettikortin talteen, joten en ole voinut seurata pääsikö paketti perille. Dementikolta ei oikein voi kysäistä, mihin se pakettikortti on joutunut...

  VastaaPoista
 3. Kivoja koristeluideoita! Leppoisaa joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Veikeä välimuistaminen kyllä :).

  Ja voi noita koristeita <3.

  VastaaPoista
 5. Hieno välimuistaminen ja kaunista joulukoristelua teillä.

  VastaaPoista
 6. No voi kurjuus sen paketin kanssa... tottakai se nyt harhailee kun ei ole koodia millä seurata =( Siis ihan oikea postipaketti, eli pakettikortti siitä olisi pitänyt tulla. Olisikos se sitten voinut kadota?

  VastaaPoista
 7. Jihaa!!! Juha- siis Virallinen Snypakettien Kantaja- löysi sen pakettikortin. SNY-paketti odottaa sinua teidän asiamiespostissa =D koodi on JJFI 000006 00006 016651

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Soitin jo itse postiin ja kyselin toimintaohjeita, mutta sie olitkin itse selvittänyt. Ihanaa, pääsen huomenna ennen töitä vielä pakettia hakemaan.

  VastaaPoista