lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kerältä vyyhdille ja vyyhdiltä kerälle

Kesäkuu on kulunut lankoja värjätessä, se vähä siis mitä on ennättänyt töiltä, lastenhoidolta ja sairastelulta. Ja toki vähän olen virkannut niitä peittoja. Mutta, tässäpäs teille miun viimeisimmät värjäykset. Näissä on käytetty lupiinin kukintoja ja olen vähän yllättynyt, kun väri ei ole yhtä hyvä kuin ennen. Mietinkin jo tekeekö tämä kylmä sää, jotta väritkin tulee erilailla? No en mie nyt sentään pettynyt ole, vaikken saanut sitä mitä odotin. Toisena materiaalina olen käyttänyt raparperinlehtiä rautavihtriilin kanssa. Lupiininkukilla värjätyt langat olen alunalla purettanut. Lankana on sekä nalle että 7 veljestä lanka. Valitettavasti tässäkään kuvassa ei värit toistu sellaisina kuin ne on.

Tänään on ollut oikein kesäinen päivä, auringossa jopa tuli kuuma. Ja arvatkaa heitinkö mie viikkosiivouksen kesken ja mennä porhelsin ulos nauttimaan säästä?  


Ja niin, miun salainen neuleystävä oli Lotta L8knits-blogista. Kiitos Lotalle, siun parinasi oli kiitollista olla. Ja vaikka kulunut talvi on ollut itselle raskas, niin tänä sny-rinki kyllä niin monin tavoin piristää arkea. Kiva antaa toiselle iloa ja toki myös saada. Ja suurkiitokset emolle ringistä, ihanaa että jaksat moista ilorinkiä vetää.                                                         Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Ihania nuo siniset sävyt,niin ja kaikki muutkin.
  Kyllä on ollut ihanaa olla koko päivä ulkona aurinko paistaa vieläkin.

  VastaaPoista
 2. Kasvivärjäys on kiehtovaa. Tosin kerran vain olen kokeillut, eikä jälki ollut yhtään sellaista kuin piti, mutta puuhastelu oli kivaa. Sinä saat aikaan kauniita värejäkin.

  VastaaPoista
 3. Täällä Porissa on ihan hyytävä ilma ja kello 22 jo tosi hämärää. Hienoja lankoja olet värjännyt.Tänä kesänä on sellainen meininki, että jos hiukankin lämpiää niin heti vaan ulos koska seuraava päivä voi olla.mitä vaan...

  VastaaPoista