torstai 5. helmikuuta 2015

Helmikuun höpinöitä

Mihin ihmeeseen nämä päivät oikein mennä hujahtavat? Ei oikein ehdi huomata, niin vuoden ensimmäinen kuukausi on jo loppuun kulunut. Ja vaikka jotenkin on enemmän virtaa tehdä asioita, niin tietyt asiat tuottavat haastetta. Kuten tämä blogin päivittely. Kun en saa aikaiseksi mitään erityistä, niin kynnys päivittää blogia on noussut aika korkeaksi. Vaikka enhän blogia perustaessani kuvitellut julkaisevani mitään erikoista koskaan, niin paineet on hetkittäin kovat. Usein silloin, kun ehtii käydä lukemassa muiden blogeista kirjoituksia hienoista käsitöistä ja niin kivasta kerrottuna. Ja meikäläinen esittelee vaan näitä perussukkia, tekstikin melko ponnetonta.

Tammikuun saldoon nyt kuitenkin valmistui jämälankasukat kokoa 41. Lankana näissä nalle-langat ja suomalainen sukkalanka, kulutus yhteensä 122 g. Menevät ystävälle kiitoksena gerbiilien heinistä.
Ja helmikuun langankulutus polkaistiin käyntiin itselleni neulotuilla lapasilla. Nämä tehty samoista langoista kuin edellinen, kulutus 80 g.Kovin on takkuista kaikki käsitöihin liittyvä, jotenkin ei vaan tunnu olevan aikaa saati energiaa. Vaan kuulkaas, mie olen kesälomalla jo toukokuussa ja alkuviikosta mennä paukautin ja varasin meidän perheelle matkan. Toukokuun alussa tämä pesue lähtee makoilemaan turkin (toivottavasti) lämpöön. Kauas kotitöistä ja arjen kiireistä. Mukaan täytynee pakata jokin helppo k'sityö.

Vaan ennen tuota, täytyy koettaa nauttia suomen talvesta, nyt onkin alkamassa neljän päivän vapaat, toivottavasti edes nyt ehtii käsitöitä hieman tekemään.

                                                        Kiitos kun kävit!

                                                            Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Ihania värikkäitä raitoja,ne piristää aina.
  Tulossa olevaa lomaa on varmasti mukava odottaa, talven jälkeen lämpimään. mikä ois parempaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan väriset jämistelyt, noihan on ihan luksusta.
  Nauti ihanasta pitkästä vapaasta, ihminen tarvitsee sellaista aina välillä :-D

  VastaaPoista
 3. Hienoja neuleita ja mukava täällä on käydä lukemassa. Matkan odotus on aina mukavaa. Kiva, kun voit jo nyt aloittaa :)

  VastaaPoista