maanantai 24. elokuuta 2015

Syksyn sny-kierros käynnistyy

Elokuu käy kohti loppuaan ja meilläkin arki alkaa saada jonkinlaisen rungon, vaikkakin kolmivuorotyöläisenä se on hieman hatara. Minulle suuri helpotus oli, kun kuopion kaupunki vihdoin vastasi miun päivähoitotarpeeseen ja lasten iltahoito järjestyy tuossa Laurin päiväkodilla, hoitaja käy esikarilaisen ja ekaluokkalaisen hakemassa päiväkotiin miun iltavuoroiltoina ja hoito on turvattu heillä. Kaksi vuotta meni tähänkin taistoon, vaan nyt on aika nauttia. Ja miehän nautin. Ilmottauduin taas mukaan syksyn salaiseen neuleystävä-rinkiin ja näin on turvattu mukava syksy. Esimakua sain jo, kun postipoika toi pariltani kortin, muumisellaisen ihan niin kuin mie tykkään. Ystävät auttavat aina-kertoo kortti ja niin se juuri on. Ystävät ovat elämän parhautta ja pitäisi aina muistaa ystäviä, lähellä ja kaukaa. Toinen mietelause johon ihastuin, kun sen joskus Facebookissa näin oli jotakin näin

                                               " tuntemattomista
                                voi tulla ystäviä
                                yhtä helposti kuin
                                ystävistä tuntemattomia"


Vaan käsitöitäkin on tullut tehtyä. Hitaasti ja harkiten. Tilaustyö jotenkin aina saa tekemisen jumiin. Nytkin töissä kaveri pyysi tekemään sukat. Punaiset, ei kiristävät. Ja niitä mie tein kaksi viikkoa. Enkä silti ole jälkeen tyytyväinen. Työkaverin vauvalle on myös vaunupeitto valmistunut vaan se odottaa vielä höyrytystä.

Tässä nämä pitkään ja hartaasti tehdyt sukat, lankana 7 veljestä ja kulutus 102 g, koko 39


                                                          Kiitos käynnistäsi ja

                                                Aurinkoista alkavaa syksyä!


                                                Anne-Mari

11 kommenttia:

 1. Mukavaa kun lähdit kierrokselle mukaan =) Ja "ihana" lukea sekin että muillakin inspis välillä kateissa... =) itselläkin kesä mennyt tauon puitteissa käsitöissä... viime viikolla sain ensimmäiset sukat valmiiksi tauon jälkeen ja tuntui että into löytyi taas... =) ehdin työstää myös myssyn ja aloittaa huivin josta loppui lanka kesken ja aloittelin toiset sukat (sotilaskotisukat) ystävälleni nii nepä alkoikin tökkiä kun jotenkin tylsä malli =D mietin josko ottaisin vielä yhden työn puikoille vaikka tapanani ei ole tehdä kuin yhtä työtä kerrallaan =D

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat ja varmasti on työkaveri tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis lopputulos, joten ei haittaa, jos aikaa kului.

  VastaaPoista
 4. Hienoa että lasten hoito järjestyi.
  Ihanat punaiset sukat

  VastaaPoista
 5. Ihanat jiulunpunaiset sukat ja kiva kortti osuvalla tekstillä. Mukavaa, että sinäkin lähdit taas mukaan leikkiin. Hyvä, että lastenhoito järjestyi. Mutta mihin tuhrasivat 2 vuotta ja miten sait lastenhoidon silloin järjestymään?

  VastaaPoista
 6. Kahden vuoden ajan olen kuskannut lapsia milloin minnekin hoitoon. Parhaimmillaan olen ajanut 80 km suuntaansa pöivähoidon vuoksi ja nyt kesäkuussa lasten hoito toteutui kuudessa eri pisteessä. Aika kuluttavaa ja lapsille iso stressitekijä.

  VastaaPoista
 7. Blogissani on sulle haaste.
  kodinruhtinatar.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat ja iloisenvärinen kortti. Tuo kirjoittamasi mietelause "Tuntemattomista voi tulla ystäviä yhtä helposti kuin ystävistä tuntemattomia." osui ja upposi.

  VastaaPoista