keskiviikko 2. syyskuuta 2015

työkaverin pikkuiselle ja tukholman tuliaisia

Työkaverini jäi heinäkuun lopulla kesälomalla ja elokuun lopussa piti alkaa äitiysloma. Vaan pikkuinen päättikin kiirehtiä maailmaan jo heinäkuun viimeisinä päivinä ja kiirehän se tuli lahjaa tekemään. Langat tilasin ja itse peitto tulikin virkattua muutamina iltoina. Lankana 7 veljestä ja kulutus 390 grammaa. Tähän peittoon tein vartavasten sekaraitaa, jotenkin olen riippuvainen tasaraidoista sekä myös samoina toistuvista raidoista.
Sny-pariltani sain jo perjantaina postissa kortin, vaan olin lähdössä reissuun, joten julkaisu jäi nyt tänne."Elämä ei ole tulemista johonkin päämäärään, se on matka, joka antaa voiman ja valon sydämensä tien seuraajalle" - Katri Helena.  Tuon kun aina muistaisi, kaiken arki kiireen keskellä. Parini kysyi kortissa lankavalintaa? Pysyäkkö minulle tutussa ja turvallisessa langassa vai laittaa pakettiin jotain ei villaista? Täytyy nyt tarkentaa, että lempilankani on ehdottomasti villa- tai villasekoitelangat vaan kyllä mie tykkään muistakin langoista, etenkin luonnonkuituisista. Ja kylläpä mie reissussa neuloin huivin akryylilangasta, joten voit ihan rennosti miettiä muitakin lankoja..

Ja tosiaan reissussa neuloin itselleni toisen multnomah-huivin. Ensimmäistä tein 6 kk, tämä toinen sai alkunsa torstai-iltana ja eilen päättelin, kuvia saatte, kunhan huivi kuivuu. Ja lankaakin tärkeämmäksi totesin taas kerran ne laadukkaat välineet. Kesken huivin sain tuollaisen halppis-pyörö kaapelin poikki ja Helsingin stokkalta kävin sitten itselleni tuliaisiksi ostamassa hieman varusteita.  Eli tykkään addin pyöröistä, knit pron hiilikuituisista puikoista ja silmukkamerkkejäkin tuntuu aina hukkuvan, vinkvink. Ja täytyy nyt vielä todeta, että tällä kertaa se multnomah-huivi on jopa sitä kokoa mitä aluksi kuvittelin, olisi hyvä ohjeeseen laittaa jonkinlainen lankasuositus, millä saa huivista tms. kuvan kokoa olevan.


 
Aurinkoisia syyspäiviä!
 
 
Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Söpö peitto; ilmeisesti kiireinen vauveli on tyttö :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis peitto, toivoisin osaavani virkata. Se vaan jotenkin ei onnistu minulta. :/

  VastaaPoista
 3. ihana kortti, upea peitto ja jään odottamaan huivista kuvaa :)

  VastaaPoista
 4. Todella suloinen peitto tyttövauvalle. Kiva kortti osuvalla tekstillä meille kaikille. Hyvä, että sait hankittua itsellesi tuliaisiksi kunnon välineet. Välineurheilua on kyllä käsityötkin, sillä silmukat soljuu paremmin kunnon työvälineillä.

  VastaaPoista
 5. Soma peitto. Peitolle on monta hyvää käyttöä pikkuisella; vaunuissa, turvakaukalossa, lämpimänä kapalona, alustana kylässä ja kotona. Kiva kortti. Parittomat roikkuvat korvakorut ovat mainioita silmukkamerkkejä...

  VastaaPoista