keskiviikko 11. toukokuuta 2016

jumissa jälleen

Minulla on paha tapa jumiutua pitkäksi aikaa jonkin tietyn mallin pariin ja nyt se sattuu olemaan nuo anelmaiset. Nämä valmistuivat tilauksesta hyvän ystäväni äidille. Toiveena oli hieman ohjetta lyhemmät varret ja olipas haastaavaa soveltaa kuviota, tuntui ettei mitään kohtaa voinut jättää pois, tai kauneus katoaa. Vaan värit on tutut jo edellisistä sukista ja minusta ne oikeasti toimivat yhdessä vaikka alkuun vähän epäröin. Lankaa näihin meni 208 grammaa, 7 veljestä on lankana. Sukat on kokoa 39. Ja jokaiseen sukkapariin mä olen kukat ja lehdet tehnyt hieman eriohjeella, näitä pikkukukkia olen tainnut jopa mutamaan tehdä, mielestäni kiva ja selkeä. pikkukukkanen.
Viime viikolla ennätin myös käymään kirpputotorilla ja kylläpä tein pitkään taistelua itseni kanssa, kun oli tarjolla iso kasa valmiita mummon neliöitä. Mielestäni ne on tehty 7 veikasta. Ja kyllähän mie en niitä raakinut sinne jättää, mahtava kasa peittotarpeita vain 8 eurolla. Ompahan nyt kesälomalle yksi selkeä projekti odottamassa. Ja siis kahdeksalla eurolla...


Työn alla on monta keskeneräistä, huivi, sukkia ja yksi tunikakin. Katsotaan mitä taas seuraavaksi valmistuu tänne esiteltäväksi.                                               Kiitos käynnistä ja kommenteista, ne aina ilahduttavat!

                                                                          Anne-Mari

3 kommenttia:

 1. Taas niin nätit anelmaiset :)

  VastaaPoista
 2. Anelmaisiin on hyvä jumittaa, on ne niin nättejä! <3 Ja tosi upea kirppislöytö, hyvä että neliöt pääsee käyttöön ja oikeuksiinsa. :)

  T.SNY27

  VastaaPoista
 3. Just meinasin tulla kommentoimaan samaa, että Analmaiset ovat kaunis jumituskohde. Siitä ei kannata harmistella laisinkaan!

  VastaaPoista