tiistai 24. toukokuuta 2016

toukokuun sny-paketti

Hain salaisen neuleystävän pakettini jo lauantaina vaan ensin lapset ja kiekkohuuma oli esteenä, ettei ehtinyt pakettia julkaisemaan ja sitten kissan hyväkäs onnistui karkaamaan lapsilta ja pari iltaa on mennyt sitä etsiessä. Eilen illalla sitten kissa saatiin monen tunnin väsytyksen jälkeen kiinni ja omat sormet on niin rei'ille tikatut, ettei näillä käsitöitä tehdä muutamaan hetkeen ainakaan. Vaan siihen pakettiin. Pienestä laatikosta päättelin, ettei lankaa ole ainakaan määrällisesti tulossa paljon vaan muutenpa ei ulkopuolelta pystynyt mitään arvelemaan. Ja ai että mä tykkäsin mitä pieneen pakettiin oli pakattu. Ensinnäkin ne villasukat, virkatut villasukat, niin hauskat ja ennen kaikkea sopivat. Kipeillä sormilla teki tiukkaa saada edes sukkia jalkaan vaan ajattelin, että hauskemmat ne on jalassa kuvattuna ja katsokaas;

                                     


Ja muuten paketista löytyi kiva muistikirja, niitähän käsityöläiset aina tarvitsevat. Ja koska juuri otin valmistuneiden käsitöiden kirjaamiseen uuden muistikirjan, voisin tähän tallentaa kaikki pieniä ohjeita ja vaikka mallikertoja, mitä vastaan tulee. Ja lankana oli pari kerää mageen väristä onion hemp lankaa ja ohje virkattuun verkkokassiin. Kassikin on kiva vaan yksi toinenkin idea tästä heräsi, siihen täytyy vähän enemmän suunnittelua käyttää ja epäilen, ettei nämä langat ihan välttämättä riitä. Vaan tulipa kassi tai ei, niin ihanaa lankaa sain. Ja tietty sitten salmiakkia, sitähän on mukava mutustella, kun suuria suunnittelee.

 
 
Kiva paketti ja harmikseni ensi kuussa on jo jäähyväisten aika, nämä ovat kyllä olleet miun ilopilkku jo monen vuoden ajan, mukava, kun on jotain mitä odottaa.
 
Kävijöille ja etenkin kommentoijille kiitokset, ilahdutatte minua aina!
 
Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Minäkin sain tuota onionia, mutta nokkosta.

  VastaaPoista
 2. Todella hauskat kesäsukat ja ihana paketti muutenkin.

  VastaaPoista
 3. onpas hieno paketti. Veikeän näköiset sukat kyllä!

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat! Komean väristä tuo onion.

  VastaaPoista