maanantai 21. tammikuuta 2013

Jännittävä kevät tulossa

Hupsista hei ja hurjuus tuli. Ilmottauduin mukaan kevään SNY-kierrokselle. Monesti olen mukana olleiden sivuilla ihastellut, mitä kaikkea kivaa kukin on vuorollaan paketissaan saanut. Ja tänä vuonna päätin rohkaistua mukaan ja lähetin ilmottautumisviestin emolle, onnekseni minut myös hyväksyttiin mukaan. Ja voi pojat sentään, miten elämä muuttui kertaheitolla taas superjännittäväksi ja niin kivaksi. Ihanhan tässä on kuin lapsi juuri ennen Joulua ja tänä vuonna saankin viettää Joulua monta kertaa eikä tarvitse itse omia paketteja ostella. Oman parini tiedot sain eilen ja tulostettuani ne, olen pariini koettanut tässä hieman alkaa tutustumaan. Ja jännittää kyllä, osaako sitä laisinkaan miellyttää omilla valinnoillaan omaa paria - toivottavasti ei nyt ainakaan ihan metsään mennä valintojen kanssa. Postikorttikin on ostettu ja huomenna ajattelin sen kirjoitella ja postiin kiikuttaa - siitä se sitten lähtee, 4 kuukauden jännitysseikkailu. Tässä vielä linkki Salainen Neuleystävä kevät 2013 -sivulle, klikkaa kuvaa ja pääset lukemaan lisää. Tuonne sivupalkkiin en tätä nappia valitettavasti osaa linkittää.








Ja tästä kierroksesta innostuneena kävin tänään puikko ja koukkuloukkuni kimppuun. Mähän olen surkean huono pitämään puikkoja järjestyksessä ja nyt kyjyn jäljiltä varastoni oli kyllä ihan sekaisin. Kuvasinkin tämän järjestelyprojektin, mutta siitä lisää tuonnempana. Tänään ajattelin esitellä kuvasarjan siitä, miten lankavarastoni sai lisää lankaa, kun päätin purkaa yhden edellisen vuoden kyjytyön, joka ei kovasta alkuodotuksesta huolimatta päälleni eksynyt kuin yhden ainoan kerran ja ajattelin, että lanka voisi päästä hyödylliseen käyttöön eräässä muussa muodossa.

                                          1. Alkuun minulla oli se käyttämätön neule:


                                          2. Sitten minulla oli muutama kerällinen kiharaa lankaa


                                        3. Langat kieputin pahvin ympärille vyyhdiksi


                                         4. Vyyhdit sidoin kiinni langanpätkillä


                                        5. Kiharaiset vyyhdit kastelin vesiastiassa

  
                                        6. Enimmät vedet puristelin pois ja samalla suoristin lankavyyhdin
                                            ja ripustin ne roikkumaan koukuilla allekkain.






                                                       7. Ja tadaa, näin päätyi lankavarastooni taas 327 grammaa lähes
                                                           suoraa lankaa odottamaan kerälle pääsyä.





Tulipas melkoinen kuvapläjäys. Mitään uutta ja ihmeellistähän tässä ei ollut, kuten ei blogissani yleensä. Näppärästi nuo vyyhdit kuitenkin tuolla koukkutekniikalla suoristuivat ja toinen vyyhti toimi näppärästi painolastina. Näille langoille minulle on jo onneksi se parempi käyttökohde mietittynä - kunhan vain ehtisi joskus toteuttamaan.

Ja jottei vaan lankavarasto pääse kutistumaan (eikä minun koko loppuvuotena tarvitse edes haaveilla langanostosta) kotiutui tänään jo jokin aika sitten viimeiset tilaamani langat. Ihastelkaapas niiden väriloistoa.



Anne-Mari


5 kommenttia:

  1. Kyllä se varsinkin eka kertalaisena sny-kierros jännittää. Muistan vielä hyvin sen kihelmöinnin kaksi vuotta sitten. Nyt lähdin mukaan jo neljännen kerran, mutta kyllä vieläkin on pieni jännitys mukana.

    Ihanan värisiä nuo uudet Nallet! Toivottavasti saadaan tännekin pian uutuudet kauppoihin niin pääsee ihan livenä hypistelemään.

    VastaaPoista
  2. Hauskaan juttuun olet mukaan lähtenyt. Saa nähdä miten sen koet, aikahan ei ole pitkä vaikka etukäteen ehkä siltä tuntuukin.
    Mukava nähdä lankaidoitasi ja -hankintoja.

    VastaaPoista
  3. Mä lähdin myös ensimmäistä kertaa mukaan! :) Olen vasta vähän aikaa kutomista opetellut, mutta päätin silti lähteä mukaan. Kivalta ainakin vaikutti! :)

    VastaaPoista
  4. Mua vähän harmittaa, kun en ehtinyt mukaan sny:hyn.. Mun piti viimenesenä ilmottautumispäivänä perehtyä niihin ohjeisiin, mutta ylläripylläri, unohdus iski.. Jospa sitten seuraavalle kerralle minäkin ehtisin mukaan! :)

    Aivan ihana pirtsakoita lankoja olet hankkinut.. iskee taas minuunkin uusien lankojen ostovimma ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on mieltä kutkuttavaa kun pääsee laittamaan paketteja ensikertalaiselle :) Tälläinen vanha konkari kun olen :)

      Sen "vaaditun" ensimmäisen yhteydenoton kävin tänään viemässä postiin. Saapuilee varmaan torstaina kun vasta kuuden jälkeen ehdin sen toimittamaan.

      Poista