tiistai 29. tammikuuta 2013

Tytölle asusteita

Olin tyttöni kanssa lankahyllyllä. Hän sanoi, että haluaa opetella neulomaan huivi itselleen. Langaksi valitsi Novitan valkoisen Säde-langan ja minä nappasin sille kaveriksi kerän Rose mohairia. Ajattelin, että tyttö voisi hyvinkin tuubihuivin itselleen innostua tekemään, koulussa ovat oikeaa silmukkaa jo neuloneet. Kotona sitten tyttö totesi, että tämän langan minä saan neuloa, hän opettelee neulomaan sitten jollain muulla langalla. Mitäpäs siihen sitten lisäämään, näppärä keino kiilata oma työ minun loputtomaan neuletoivelistaani. Mutta tytön toivetta kuuntelin ja neuloin tuubihuivin ja kun tuota Säde-lankaa jäi, tein pipon kaveriksi. Hieman eriparia ovat, kun pipoon ei riittänyt mohairlankaa ja sen tilalle otin komerostani valkoista puuvillaa. Langankulutus yhteensä 175 grammaa.

Olen saanut muutaman uuden lukijan, kiitos ja tervetuloa. Näistä kiitos varmaan kuulunee saamalleni tunnustukselle. Se saikin miettimään sellaista ilmiötä, kun lukijaksi liittyminen. Millä perusteella toisissa blogeissa on hirmuisesti lukijoita ja joissakin ei juuri ketään? Lukijat kuitenkin ovat tämän blogi-kirjoittamisen mitän hienoin mauste ja ne kommentit ilahduttavat kirjoittajaa suuresti. Onko lukijaksi liittymisen kynnys jotenkin korkea, pitääkö blogissa olla jotein super-ekstra-hyper-jännää, että sinne liitytään jäseneksi? Vai onko runsaasti lukijoita omaavalla blogikirjoittajalla oikeasti paljon ystäviä tai tuttavia? Vai mistä valtaisat erot johtuvat? Minä itse saatan liittyä jonkun blogin lukijaksi jo yhdenkin kivan postauksen takia, jotta muistan jatkossa polkuni sinne takaisin. Lukijaksi liittyminen ei kuitenkaan maksa mitään, joten sekään ei ole esteenä lukijaksi tyhtymiselle.

                                                               Anne-Mari                                                      

5 kommenttia:

 1. Kiva tuli sekä piposta että huivistakin.
  Kyllä tyttö varmaan innostuu käsitöistä, jos on äitiinsä tullut :)

  Minä olen myös liittynyt moneen blogiin, juuri sen takia että työt on kiinnostavia.
  En sen takia, että muutkin... !!!

  VastaaPoista
 2. Hienot tuli piposta ja tuubista!! Minä olen koittanut saada blogilleni "julkisuutta" sillä, että käyn katsomassa ja kommentoimassa toisten blogeja, jotka ovat minulle uusia.. Mutta aika harvoin sieltä saa vastakaikua.. Mutta eiköhän niitä lukijoitakin pikkuhiljaa lisäänny, meille kaikille.. :)

  VastaaPoista
 3. Mun tyttäret eivät ole yhtään tulleet äitiinsä tässä neulomushöperyydessä. Ja minä kun niin mielelläni neuvoisin :)

  Olen miettinyt tuota samaa, millä niitä lukijoita saa :D Klikkauksia tulee kyllä ympäri maailmaa :O

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista pohdintaa niin kirjoituksessa kuin vastauksissakin. Erilaiset kilpailut tuntuvat olevan sellainen lukijoita lisäävä elementti, jolla saa uusia lukijoita. Olen yhden järjestänyt ja se toi aivan käsittämättömän (itselleni)joukon osallistujia vuodatus.netin aikaan.
  New Blog Love-tunnustus toi heti tullessaan useita lukijoita johtuen myös siitä että tunnustuksen antaja suositteli piipahtamaan sivustolla.
  Anneli kertoi omassa suositussa blogissaan hakusanojen voimasta, varmasti se pätee. Itse en ole niihin osannut satsata.
  Sitten noista tekemisistä, sillä se on kuitenkin tärkeintä ja toisten tekemisiä on kiva katsella kun sattuu sopivaa aikaa. Niin tässäkin blogissa.

  VastaaPoista
 5. Hienoja asusteita olet saanut aikaan.
  Päivitystahti varmastikin vaikuttaa lukijoiden määrään, samoin kommentointi ja omat lukijaksi liittymiset. Itselläni ei noita lukijoita mitenkään valtavasti ole, mutta olenkin välillä hyvin passiivinen. Olen taas yrittämässä parantaa tapani SNY-kierroksen myötä eli myös kommentoida enkä vain lukea google-syötteestä kirjoituksia.

  VastaaPoista