sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Entiset kujeet jatkuvat

Eipä ole hommat muuksi muuttuneet viikon edetessä loppuun. Yövuorot jälleen selätetty ja voi hetkeksi hengähtää, jälleen on edessä päivä, jolloin ehtii tekemään jotain kivaa. Tänään kuitenkin näytän teille ensimmäisenä miun lempipuseron, jonka kuvan näytin jo aiemmin.Etumuksessahan on komea rasvatahra ja sen vuoksi lempipuseroni on päässyt ulkoilemaan lähinnä siivoushetkinä tai metsään mennessä jo useamman vuoden ajan. Poiskaan en ole sitä raaskinut heittää, koska on marimekon tuotantoa ja mallinsa vuoksi miun suosikki. Nyt päätin Vanish-tahranpoistoaineet saatuani ja ensimmäisistä koetuloksista yllättyneenä testata Vanishia myös tähän paitaan ja voi miten mä ilahduin, kun sain narulta hakea tämän näköisen puseron;


Ikävä tahra oli tiessään ja mä saan taas puseroa käyttää muuloinkin kuin siivouspäivinä. Ja tämän onnistumisenhan minulle mahdollisti se, että olen buzzador ja pääsin mukaan buzzaamaan Vanish-tahranpoistotuotteita. Käyhän kurkkaamassa enemmän aiheesta sivulla www.buzzador.com.

Ja sitten miun viikon värjäilyihin. Ulos roikkumaan vein vyyhdit ja koetin siellä niitä kuvata, mutteivat värit vieläkään toistu, kun pitäisi. Mutta vasemmalta lähtien vyyhdit on värjäytty seuraavasti: 7 veljestä lanka männynkuorissa, 7 veljestä pietaryrttien jälkiliemi, 7 veljestä peltokorteella, 7 velejstä pietaryrteillä ja viimeisenä 7 veljestä lanka peltokortteeni jälkiliemessä.  Alempana samat langat sisätiloissa ja näissä kyllä sävyt lähempänä oikeatat kuin ylemmässä kuvassa.
Peltokortteen antama väri on minusta todi kaunis ja yllättävän tumma. Ja kaikille näille langoillehan minä teen ensin alunapuretuksen.

Aiemman postaukseni langat on värjätty männynkävyillä (ruskea) ja toiset muistaakseni horsmilla.

Ja ensi viikon aioin käyttää mm. näiden parissa;
                                                     
                                                   Mukavaa sunnuntai-iltaa!


                                                               Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Upean, upean värisiä nuo värjäämäsi langat. Voi kun näen ne jossain sävy, sävyyn neuleessa :)
  Nyt en ymmärrä, miten nuo lenkkarit kuuluvat ensiviikkoon..... vai saako nekin Vanish- pesun ?

  VastaaPoista
 2. Kyllä näitä värejä on ihana katsoa, toi peltokorte on mahottoman hyvä sävy.

  VastaaPoista
 3. Vanishia minä en ole vielä kokeilutkaan.. näyttää tehoavan!
  Langoissa on aivan ihanat sävyt:)

  VastaaPoista
 4. Okei, sait ylipuhuttua =D Kai se on minunkin ostettava Vanishia jos sais rasvatahran pois muuten niin nätistä tunikasta. Harmi kun ei minulle ole kohta kahteen vuoteen tullut mitään buzzattavaa, kyllähän noita ilmaisia ihan mielellään kokeilee :)

  VastaaPoista