keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Yllätys postilaatikossa

Eilen oli kurja aamu. Sain neuvotella kovasti vakuutusyhtiön kanssa autoni kohtalosta, koska viikonloppuna onnistuin kolaroimaan sen hirviin törmätessä. Vakuutusyhtiön mielestä vuosimallia 2003 oleva autoni on lähes arvoton eli korjauskelvoton. Pah sanon minä, ja jatkan asiasta vääntämistä. Noh, postilaatikossa minua sitten kyllä odotti tosi mukava yllätys, jota en tässä työkiireiden keskellä edes vielä oikein osannut odottaa, mutta lähettäjän nähtyäni tiesin toki piteleväni käsissäni syksyn ensimmäistä sny-pakettia. Ja eipä kyllä olisi voinut parempana päivänä paketti tulla ja kotiin asti.


Ja sisältähän paljastui vaikka mitä mukavaa ja mieleistä syksyn väriloistoon hyvin sopivaa juttua. Lankana oli neljä kerää luonnonvalkoista teeteen pallas lankaa ja nämä taidan värjätä ihan itselleni sukkalangoiksi. Kirja oli loistava, värjäämme yrteillä, sienillä ja jäkälillä - tämä pääsee heti lukuun. Ja uskon, että vähän jäissä ollut värjäyshuuma saa tästä kyllä taas sellaisen kipinän, että pata on laitettva porisemaan...kunhan ennätän sinne pataa haalia jotain keitettävää. Lisäksi paketissa oli suklaata, ja tämähän on vain ja ainoastaan minulle -säästän johonkin spesiaaliin hetkeen itseni hemmottelua varten. Paketissa oli vielä kaunis keittiöpyyhe...lienetkö salainen ystäväni käynyt kurkkimassa meidän keittiönikkunasta ja nähnyt keittiöpyyhkeemme milloin missäkin mytättynä, jospa tämä innostaisi laittamaan oikean pyyheliinakoukun ja pitämään liinaa siinä. Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä oli kaunis kirje sekä Sny-parini tekemät värjäyskortit, jotka ovat hänellekkin monta mukavaa muistoa tuoneet mieleen. 

Aivan mahtavan upea paketti ja tehty just mulle. Ihan mieletön ajatus, että joku täysin tuntematon ihminen näkee sen vaivan, että näin ilahduttaa vierasta ihmistä. Mitenköhän mä olen ennen selvinnyt ilman tälläistä rinkiä, joten suurkiitoksen lähtee salaiselle neuleystävälleni, kiitos ihanasta paketista ja kiitokset haluan esittää myös ringin emolle, Heidille - kiitos, että jaksoit lähteä rinkiä vetämään.

                                   Sateisesta säästä huolimatta, aurinkoisia ajatuksia teille jokaiselle!

                                                                 Anne-Mari

PS. Mä olen saanut parikin tunnustusta. Kiitos niistä jo nyt, koetan lauantaina vapaapäivänäni pureutua niihin, koska käsityöthän minulla nyt junnaavat paikallaan, niin mukava saada jotain postattavaa...

12 kommenttia:

 1. Vitsit, tuo kirja on varmasti mielenkiintonen!

  VastaaPoista
 2. Mulla myös tuntuu tällä kierroksella olevan sellainen pari, joka on jonkin sortin ajatuksenlukija. Aivan ihana syksy siis tulossa arjen kiireistä huolimatta.

  VastaaPoista
 3. Upea paketti,tuo kirja alkoi kiinnostamaan minuakin:).
  Toivotaan että saat korvaukset autostasi, turhaanhan me niitä maksuja maksetaan jos sitten ei saakkaan mitään outoa outoa.

  VastaaPoista
 4. Todella mukavan paketin olet saanut.

  Onneksi on kuitenkin hirvikolarista selvitty ilman ihmisvahinkoja.
  Turvallisuus ennen kaikkea.

  VastaaPoista
 5. Hui kamala!! Onneksi olet yhtenä kappaleena, autoja saa aina uusia- vaikka ne tyyriitä ovatkin =/ Mutta hienoa, että paketti tuli postilaatikkoosi juuri silloin kun piristystä eniten tarvitsitkin. Nuo värjäysmuistiinpanot ovat vuosien takaa, jolloin hieman tuli väriliemiä keiteltyä :)

  VastaaPoista
 6. Kivan paketin sait. Ja tosiaan, onneksi ei käynyt pahasti muille kun autolle hirvikolarissa. Vaikka varmaan ottaa päähän vakuutusyhtiön kanssa takkuaminen.

  VastaaPoista
 7. Salaiset ystävät aina pelastaa päivän :)

  VastaaPoista
 8. Ihana puuhastelupaketti sinulla. Uusia juttuja on aina kiva opetella.

  VastaaPoista
 9. Voi miten piristävän paketin sait.
  Nyt pidän peukut pystyssä, että onnistut vakuutusyhtiön kanssa asiasta vääntämisessä.
  Mukavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista