keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Anna hyvän kiertää haaste

Otin tovi sitten osaa Anna hyvän kiertää haasteeseen Neuleista siniseltä sohvalta-blogissa.

Käsityöhaasteen sisältö on, että kolme ensimmäistä, jotka ilmoittautuvat haasteeseen mukaan  saavat seuraavan 12 kk aikana jotakin itse tekemääni. Sääntönä on, että jokainen näistä kolmesta ilmoittautuneesta jatkaa haastetta myös omassa blogissaan.

Elikkäs, jos jotakuta kiinnostaa tälläinen pieni puuhailu, niin kommennttia vain ja mukaan ennättää tosiaan kolme ensimmäistä.
Kuvat on tunnelmakuvia miun viime syksyiseltä Tallinnan reissulta ja siellä mukana olleista käsitöistä. Sukathan tuli neulottua ihan tuntemattomalle tädille vienon facebook-pyynnön johdosta.


                              Hirmuisen hyvää Huhtikuuta


                                Anne-mari

4 kommenttia:

 1. Olen jo kerran päättänyt, että ei näitä minulle, mutta tänä aamuna kaipaan jotain piristävää, joten otan osaa :)

  VastaaPoista
 2. Hei. Löysin blogisi sattumalta ja voisin tulla mukaan tällaiseen. Olenkin joskus vastaavanlaiseen osallistunutkin, joten tiedän miten toimitaan. Laitan omaan blogiin haasteen piakkoin. Tervetuloa vierailemaan blogissani silimukointia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Hei vaan molemmille, kiva kun olette haasteen ottaneet vastaan, yksi rohkea ja reipas ennättää vielä mukaan. Sähköpostiini voi laittaa yhteystiedot ja vaikka jotain toivetta värin suhteen tai koon.

  VastaaPoista
 4. Hei!
  En löytänyt sähköpostiosoitettasi, joten laitatko minulle sähköpostia liittyen tähän postaukseen. piritta.vaisto@gmail.com

  VastaaPoista