lauantai 5. huhtikuuta 2014

Virkattua vilttiä

On nimittäin virkattu pitkään ja hartaasti. Tämän viltin virkkuun aloitin vuodenvaihteen tienoilla,tämän vuoden ensimmäisenä käsityönä ja kokoa peitolla on riittävästi, että sohvalla kaikki mahtuu alle. Parisänky peittyy myös mukavasti. Painoa 2880 grammaa ja lankana on suomalainen sukkalanka.

Päättelyyn meni yksistään jo kolme päivää. Jotain kertonee nykyisestä mahdollisuudesta tehdä käsitöitä. Pieniä hetkiä ja vain vähän kerrallaan. Ja sitten kun vielä kaikenlaiset pihan kevättyöt odottavat tekijäänsä, niin ei paljon lankaa kulu.  Jotain joskus kuitenkin.


                                                Mukavaa viikonloppua!

                                          Anne-Mari 
5 kommenttia:

 1. Mahtavan upea peitto, on siinä todella ollut urakkaa.

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto! :) Minähän tein peiton samalla tyylillä, mutta aloitin keskeltä vinoittain yhdistetyillä isoäidinneliöillä, siten nuo siksak-raidat menivät sitten symmetrisesti keskustasta kohti päitä. Mutta yhtä kaikki, tiedän omastakin kokemuksesta, että tuollaista peittoa ei ihan hetkessä tehdä, eikä sen sylissä pyörittäminenkään mitään kevyttä puuhaa ole ainakaan loppuvaiheessa.

  Sinun peitossasi on tosi ihanat värit! ♥

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana peitto! Oli varmaan aikamoinen sylissä pyöriteltävä loppumetreillä!
  Blogissani on sinulle haaste.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka hieno virkkaustyö peitoksi! Pitäisi laittaa itselläkin korvan taakse tuollainen ajatus, että voisi noita omia langan jämiä hyödyntää ja kulutella virkkaamalla ne pois...
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis peitto. Vaati kärsivällisyyttä ja paljon... Onnea sen valmistumiselle

  VastaaPoista