keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Huhtikuun salaisuudet paljastuu


Sain jo viime viikon perjantaina viestin saapuneesta paketista ja ajattelin heti, että se on miun odottama SNY-paketti, ja niinhän se olikin. Paketin sisältö oli kiedottu teeman mukaan yllätyskerään ja väri oli pääsiäisen teemaan sopivasti keltainen - oikein herkullinen sellainen.Keriessäni lankaa mietin, mitä se mahtaa olla ja kun pääsin tarpeeksi pitkälle, paljastui että lanka on Vuorelman veto, siihen olenkin halunnut tutustua ja moneen kertaan olen nettikaupassa meinannut sortua. Joten kiitos snyni, nyt pääsen tätä uutta tuttavuutta testaamaan. Kerän sisältä paljatui myös kaunis tiskikukka ja ohjeet rinsessa kämmekkäisiin sekä pipoon.Kerän sisältä paljastui myös suklaamunia, langanpidikkeitä sekä palmikkopuikot sekä turkoosi Janne-lanka. Kerän ulkopuolella oli sitten kortti ja lautasliinoja. Vallan mukava päivä piristys paketti oli, väriloistollaan ilahdutti minua suunnattomasti kesken viikkosiivousta. Vuorelman veto lanka oli paketin ehdoton suosikki, moneen kertaan tosiaan olen sitä miettinyt ja paljon kehuja kuullut. Kiitos siis SNY-parilleni jälleen mukavasta paketista.

                                                                    Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. OLipa siinä mahtava lankakerä:))
  Iloista vappua

  VastaaPoista
 2. Kiva yllätys ja ajatuksella rakennettu. Mainiota vappua. P.S. Miten tälläisiin ryhmiin pääsee mukaan?

  VastaaPoista
 3. Ihana ylläri. Upea paketti.

  Sny-rinkiin pääsee mukaan seuraamalla sny-blogia:
  http://snykevat2014.blogspot.fi/. Seuraavalle kierrokselle ilmoittautuminen alkaa elokuussa. ja sny-rinki kestää 4 kk:tta. Lisätietoa löytyy sny-blogista.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, syksyllä siis tiedossa mukavaa odottelua. Kiitos Red Dragon sny-ringin avaamisesta ja selityksestä myös täällä.

  VastaaPoista