torstai 10. syyskuuta 2015

Olipa miulla jännittävä ilta


eilen kyläreissulla puhelimeen piippasi viestin ja sain ilmoituksen saapuneesta paketista. Koska en mitään muuta odottanut tuohon smartpostiin saapuvaksi ajattelin, että sen täytyy olla sny-paketti ja hetihän se oli haettava. Ja voi mikä paketti minulle saapuikaan. Kolme kerää teeteen pallasta ja ihanissa väreissä. Ohje apupupuun, joka kyllä täytyy tehdä vaan nyt mietin et raaskinko mie noita pehmoisia pallaksia tuohon käyttää vai teenkö vaihtarit? Ja kaksi keristä oli pyöräytetty palloiksi ja sisällä luvattiin olevan yllätys. No illalla lapset hyvissä ajoin nukkumaan ja mie pallojeni pariin. Olo oli kyllä taas aika aikuismainen kun yksinäni hihittelin kerää uudelleen pyöritellessäni ja välillä miettiessäni kilahtiko äsken joku lattialle? Mitään ei kyllä silmään satu. Väliin silmiin sattui kimallus kerän keskeltä ja mie mietin että kimaltaakos tämä lankakerä?  Ja kimaltihan siellä, katsos vaikka;
Kerien sisältä palajstui pieniä, metallisia neuleaiheisia koristeita ja yksi isompi laattakin sekä hauska puikkomitta avaimenperä, kuvat ovat valitettavan huonoja, valo ei vaan meinaa illalla  riittää. Yksi koristeista oli onnistunut putoamaan ja siitä se ihmettelemäni kilahdus oli kuulunut, onneksi pudonnut löytyi,Ja tässä paketti vielä kokonaisuudessaan, kaikkineen aivan ihana paketti ja apupupu pitää ehdottomasti tehdä.
Paketissa oli tosiaan teeteen pallas lankaa, ihania pikkuisia koristeita ja puikkomitta, karkkia pari pussia sekä purkkaa, itsetehty tiskirätti ja parikin korttia. Kehoitus myös herkutella :)

Oikeasti olen kyllä ihan mykistynyt, sain taas niin mukavan paketin jotta. Päiväkin oli mitä parhain, kipeänä olen ollut ja tuli kyllä kivasti piristämään. Parilleni iso kiitos hienosta paketista.

Ja kuten tiedätte, mä en oikein tule toimeen noiden pienten näperrysten kanssa. Siskokin toivoi aiemmin täältä näkynyttä avainnauhaa jo alkukesästä vaan nyt sen vasta sain näperrettyä ja kuvakin tuli otettua niin, että viimeinen lanka vielä törröttää kiinni. Bambulankaa tähän työhän kului huimat 20 grammaa.

Ja omia jalkoja jää lämmittämään täällä jo aiemmin nähdyn kaltaiset olga-sukat. Lankana 7 veljestä tumma harmaa ja polkka. Kulutus 130 grammaa.                                              Mukavaa loppuviikkoa!

                                   Anne-Mari

6 kommenttia: