lauantai 5. syyskuuta 2015

Multnomah-huivin uusi mahdollisuus

Jotenkin ihastuin tuohon multnomah-huiviin vaikkei se ensimmäisellä yrittämällä ollutkaan ihan odotusten mukainen. Nyt tein toisen ja onnistui paremmin. Lanka oli vähän pettymys, kokonaan akryylia ja se kyllä tuntui jo neulottaessa ja väritkin olivat vähän pettymys vaikkeivat niin huonot ole oikeasti mitä kuvissa. Huivin alkusilmukat loin viime viikon torstaina ennen reissuun lähtöä ja siellä reissussa neuloa tikuttelin milloin ennätin. Halpis-pyörötkin onnistuin katkaisemaan tätä neuloessa.


Lanka  oli tosiaan jotain ALIZEN Silver jokulanka, ainoa hyvä puoli oli, että huivi oikeni kostuttamalla ja muutaman kerran rumpsattamalla oikeisiin mittoihin, hieman nuppineuloilla siten sitä laittelin kiinni kuivumaan. Vaan ohjeeseen olen ihastunut, joskin vähän tympeähän tuota aina oikeasta on aina neuloa. Lankaakin kului vain 160 grammaan.

                                                          ANNE-MARI

4 kommenttia:

  1. Nopeasti olet kuitenkin saanut huivin valmiiksi vaikka neule ei ollut mieluinen. Kaunis huivin.

    VastaaPoista
  2. Olitpas nopsa! Tämä huivin on kivan kokoinen. Ehkä mun täytyy nyt kaivella tuo ohje tuolta tulostuskasasta, kun tää malli aina vaan miellyttää silmää. Ja ainaoikea on juuri hyvää telkkarineulottavaa :-D

    VastaaPoista
  3. Nopeasti neuloit huivin ja ainakin kuvissa värit ovat kauniit :)

    VastaaPoista