perjantai 25. syyskuuta 2015

välimuistaminen sny-parilta

Posti toi minulle aurinkoiset terveiset sny-pariltani jo joitakin päiviä sitten vaan en nyyisellään oikein ehdi tai jaksa olla tietokoneella ja en ole vielä oppinut tätä blogia päivittämään kännykällä. Vaan kiitos kortista, se tuli kyllä sopivasti piristämään sairauksien ja väsymyksen täyttämää arkea. Villasukille on aina käyttöä, mie ainakin käytän niitä ihan aina. Olen kylmälle herkkä jaloistani vaikka muuten olenkin kovin lämminverinen. Eli mie kotosalla saatan hyvin olla t-paidassa/topissa ja tietty pikkareissa ja jalassa villasukat. Miulla on myös sellaiset läpinäkyvät saappaat ja harmikseni ne ei vaan tunnu jalassa niin mukavilta, että niissä alkaisi mitenkään ilokseen kulkea.

Ja sitten se kortti;Kuva on valitettavan suttuinen, en vain saanut tarkennettua paremmin. Vaan noinhan se menee, ja kuten pappi isäni hautajaisissakin sanoi...elämä on kaikille alussa kuin valkea kangas, noin se juuri on. Langasta se kangaskin tulee ja jokainen meistä itse siihen värit valitsee. Paljon olen taas nyt syksyn tullen miettinyt asioita ja elämän suuria kysymyksiä, liekkö jotain lähestyvää 40 vuoden kriisiä tässä alkaa valmistella. Vaan mitään päätöksiä en ole tehnyt enkä hätiköiden tee...katsellaan kaikessa rauhassa.

Käsitöiden kanssa tuntuu junnavvaan. Mihinkään ei oikein ole inspiraatiota tahi energiaa. Iltaisin olen niin väsynyt usein, ettei jaksa edes ajatella mitään käsitöitä. Nytkin on odottamassa tekijäänsä neljät sukat, joita kolmet odottaa päättelyä, koristelua, sekä yksi torkkupeitto. Vaan yhdet sukat sentään sain tehtyä valmiiksi asti, näitä samanmoisia on tänä syksynä tullut tehtyä jo useampi...joten siksi näistä varmaan katosi jo se enin tekemisen palo. Vaan malli on aina niin kaunis Olga, lankana 7 veikka graffitin harmaa ja polkka, kulutus 136 g. Menevät lahjaksi facebookin kautta ihmiselle, joka ei kaihin vuoksi enää näe tummia sävyjä neuloa.
                                                Kiitos kun kävit, kommetti ilahduttaa aina!

                                                                   ANNE-MARI

3 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä teet ;)
  Minulla olisi blogissani haaste sinulle, käy kurkkaamassa http://puikkosirkus.blogspot.fi/2015/09/liebster-awards.html

  VastaaPoista
 2. kauniit sukat + kaunis kortti.

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniin värisee sukat. Malli on kyllä todella ihana.

  VastaaPoista