keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Huhtikuun sny-pakettiTiistaina sen jo hain postista, mutta kuvaaminen ja kuvien koneelle siirto ei tapahtunut ihan hetkessä. Eilenkin illalla olin kotona vasta 22.30 ja eipä sitä jaksanut enää mitään blogia päivittämään. Paketti oli kuitenkin tosi, tosi mieleinen vaikkakin hieman jäin kaipaamaan jotain viestin tynkää. Mutta parini olikin jo käynyt tänne kommentoimassa viestin unohtuneen. Joten eipä mitään, näitähän sattuu tekevälle, onneksi joskus muillekkin kuin minulle itselleni vain. Tässäpäs ensin kuvia paketista;

Kuten kuvista näkee, paketista löytyi hieno ja tosi tarpeellinen käsityöpussukka (lieneekö sny-parini sen itse ommellut?), ihanan väristä NORO-lankaa, puuhelmiä, kivikynttilöitä, kissalla herkkuja, itselle salmiakkia ja tämä salmiakki onkin tosi hyvää, yksi lemppareistani sekä tosi hieno ja kiva matkamallin ompelurasia. Tälläistä minulla ei ole ollutkaan ja tämän aion visusti piilottaa omaan laukkuuni ettei muksut tätä vie.Lisäksi pussukassa oli pieni, kiva ristipistopakkaus ja mä heti aloin miettimään, että mahdoinko mä kirjoittaa ajatuksiani tänne vai oletko sä parini oikeasti ajatustenlukija? Sillä mähän tässä jokin aika sitten ainakin mielessäni mietin, että tätäkin lajia olisi hieno kokeilla. Kerran jo lankakaupassa käydessäni hieman hiplailin ristipistopakkauksia ja jätin kuitenkin ostamatta. Mutta nyt on hyvä syy tätäkin kokeilla, koskaan en ole tehnyt, joten jonkinlainen perehtyminen täytyy ensin aiheeseen ottaa.

Mutta joo, paketti oli jälleen tosi runsas ja erityisen mieleinen. Käsityöpussukkaan pakkasin jo neuleeni, jonka otan mukaan tämänpäiväisellä kaupunkikäynnille. Ja kissatkin olivat herkuistaan mielissään, kuvissa miun rakas vanha kissarouva Salbert (eli MikaSalo) herkuttelee. Tällä kissarouvalla on ikää jo 18 vuotta, joten herkkuhetket heti aamusta sallittakoon :)

Noro-lanka on minulle aivan uusi tuttavuus. Hieman mietin jo mitä siitä tekisin, jotta mahdollisimman paljon iloa saisin? Mielessä pyörähti jo jokin kiva huivi, mutta illalla ajatukset jo kääntyivät sukkiin, sillä villasukkiahan mä rakastan yli kaiken. Kertokaapas minulle vinkkejä ja neuvoja, miten saisin tuon langan hyödynnettyä mahdollisimman hyvin.

                                                            Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Hieno paketti. Noro on kivaa yösukkina ainakin :)

  VastaaPoista
 2. Huh! Sullapa onkin ollut kiirusta! Mutta hyvä että ennätit edes nyt paketista rapsaamaan :) Mä jo ehdin huolestua ettäkö paketti oli niin hirveä ettei siitä kehtaa edes mainita...

  Monen lapsen äitinä uskon sinun arvostavan tätä sorttia noroa, se virus onkin kurjempi. Ja juu, pussukka on itseni ompelema.

  Ilmottautumislomakkeeseesi olit laittanut jotain vihjettä, että ristipistoja olisi kiva joskus kokeilla.

  Snysi

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet saanut!!! Ihanan väristä tuo lanka, jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä siitä keksit tehdä!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun paketista on löytynyt jotain itse tehtyä. Kaunis pussukka. Ja muutenkin todella kiva paketti. I like it too.

  VastaaPoista